На 27 март около  08:00 ч., в хода на провеждана

...
</TD
>На 27 март около  08:00 ч., в хода на провеждана
Коментари Харесай

Два случая за притежание на наркотици разследва полицията в Русе

На 27 март около  08:00 ч., в хода на провеждана профилирана полицейска интервенция, на бул. Трети март в Русе е спрян за инспекция лек автомобил с марка " Мерцедес “, при която като лидер на транспортното средство е открит 37-годишен мъж, оповестяват от ОДМВР-Русе. 

Той е бил пробван за приложимост на алкохол с техническо средство и уредът е дал негативен резултат, само че е отказал да му бъде осъществен тест за наркотични субстанции, заради което е взето съответното административно отношение. Впоследствие  37-годишният мъж е предал непринудено на служителите на реда две полиетиленови топчета, съдържащи суха зелена тревна маса, с тегло към 10 гр., които са се намирали в жилището му.

По случая е формирана кореспонденция, по разказа на Първо районно управление (на МВР), за закононарушение по чл.354а, ал.1 от Наказателен кодекс.        

Криминалисти от районно управление (на МВР) – Ветово са открили малолетно момиче да държи опиат в дома си. Това е станало при инспекция през вчерашния ден вечерта към 18:30 часа в гр. Глоджево. 15-годишната си е признала пред чиновниците на реда, че държи в дома си транспарантно пликче, съдържащо зелена тревна маса - марихуана.

Тя го е предала на служителите на реда с протокол за непринудено предаване, в наличието на майки си. По случая е стартирана работа в хода на формирана инспекция по разказа на районно управление (на МВР) – Ветово, с оглед закононарушение по член 354а, ал.1 от Наказателен кодекс.
Източник: ruse24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР